Tre ting du (kanskje) ikke vet om meg....


Jeg leser alltid bloggen til renate1981, og for noen dager siden kom ho med en liten (nei, STOR) utfordring! "Fortell 3 ting om deg sjøl som ikke så mange vet....."

Dette var ikke så lett for meg, men her kommer tre ting :

1.  For 11 år siden veide jeg 25 kg mer enn nå...... 1,62 høy og nære 90 kg..... det blei en stor omlegging med fokus på mat og trening! Det var da jeg begynte å gå - og siden har jeg vært en gåer!

2. Jeg var et ihuga ja-menneske - det var ikke en ting jeg sa nei til! Det være seg turer hit og dit, venninnekvelder, fester, ut med jobben osv osv! Så var det bom stopp, og nå er det mye nei....... Endelig tar jeg hensyn til meg! Men det har tatt lang tid å komme dit.....

3. Jeg har alltid vært veldig forsiktig og konfliktsky - pleier å si at jeg gjemte meg bak noe fram til jeg passerte 30..... Ikke helt der lenger, heldigvis kanskje.... Jeg har lært å stå på egne bein med egne meninger! Jaja - sliter litt med det ennå, men bedring å spore!

Så - det var meg!

Flere som tar utfordringen?

32 kommentarer

Jeg har tatt den før, men kanskje jeg tar om igjen :-) Moro å lese om deg :)

Hmmmm. ... takk..... :-)

Innom for å ønske deg en fantastisk fin torsdag kveld!! Håper den har vært fin så langt og at det som gjenstår av dagen blir magisk! Du er kanonflink, stå på!

Jeg har jo delt ganske mye....men det er klart at jeg ikke har delt alt. Og det trenger jo ikke være STORE, alvorlige ting man deler heller. Flott at du klarte å ta av. 25 kilo ekstra er en tung bør....Og å si NEI, det er viktig. Klarer en ikke det, kan en ende opp med å klare.....svært lite.....Å tørre å gi uttrykk for meninga si blir jo litt i samme gate som å våge å si nei. Nydelig bilde av rosa, forresten!:D

kjempe fint innlegg, liker bloggen din kjempe godt :)

Så mye interessant!

Jeg elsker bloggen din! Leser den hver gang du legger ut noe!

Fast leser fra Larvik!

Å tusen takk ;-) så hyggelig sagt :-)

Ja, det har du virkelig gjort! Er stolt av de 25.... men enda stoltere av NEI! Takk for bildeskryt :-)

Tusen takk for det :-) så hyggelig :-)

Takk for det :-) så moro med faste lesere...... klem!

Så flott å lese <3

Og et nydelig bilde :-)

Det er godt å ta rev i egne seil. Du har stått skikkelig på, Margrethe :-) Du kan være stolt :-) Det er ikke enkelt å snu fra å være et JA menneske til å klare si nei :-) FLOTT!!! Man må passe på seg selv og løfte også seg selv fremover :-)

Stå på!!!

klem

det var imponerande å ha gått ned så mange kilo,ja da lærte vi noe nytt om deg i dag.Å si nei lærte jeg for 4 år siden,det er ikke alt en må si ja til.

Ågå er supert,og i morgen må eg ut og gå.Skal ta utfordringen i morgen eg,no er det natta

Takk, det var fint sagt! Blir varm i hjertet..... klem <3

Takk for pene ord! Natta <3

Så fint innlegg og artig å bli bedre kjent med deg :)

Det var noen viktig tre ting! Snakk om viljestyrke og selvdisiplin, det må du ha en god porsjon av...

Imponerende at du har jobbet så hardt for og bli glad i deg selv! :) det er viktig før man kan bli glad i noen andre! flink du! :)

Hmmmm. .... og stahet! Takk.... :-)

Å tusen takk;-) viktig ja .. takk for pene ord! :-)

Det var ærlige og interessante ting jeg ikke visste om deg. Trodde liksom du alltid hadde flydd ute i naturen sent og tidlig jeg. En gåer er jeg og, og det er visst utrolig bra for både kropp og sjel. Må si meg enig i det. Godt at du tar mer hensyn til deg selv, det er viktig å lytte til kropp og sjel. Og det gjør en kanskje litt mer når en vandrer ute i skauen :)

Hmmmm. .. takk for fine ord! Det var faktisk litt spesielt å legge det ut på bloggen! Ja, å gå i skauen er perfekt for å lytte til kropp og sjel! Klem <3

25 kilo...imponert. Du er kjempeflink.

Hehe. .... takk for det :-) er litt imponert sjøl også! men jeg brukte laaaaang tid! :-)

Hei, så bra at du har lagt om livet og lytter mer til deg selv. Tror det er viktig, men ikke alltid helt lett :) Stå på videre. Her inne inspirerer du til tur :)

Så fantastisk at du fikk lagt om livsstilen. Jeg trodde du alltid hadde vært en sånn rask friskus! Å ha mange kilo for mye, er ikke godt. Jeg driver å strever meg nedover her! Ikke det at jeg heller har vært en sånn sofadame, men det begynte å bli alt for tungt i bakkene. Jeg vil jo ut, ut, ut jeg også, så det går fint framover mot målet, men det tar tid. Flott du har begynt å si ifra. Du har mye klokt å komme med her på bloggen, så jeg heier på deg!

Det er så hyggelig at jeg inspirerer til tur! takk for godord :-)

Tusen tusen takk for koselig kommentar :-) jeg heier på deg og...... <3

Du har jammen vært flink til å legge om på flere punkter.

Ja....... er egentlig litt stolt ;-)

Så kult:D Jeg liker så godt å lære mer om folk gjennom slike innlegg og for min del kunne du glatt hatt mange flere punkter, det er alltid interessant å lese om:) Og jaggu meg bra å både gå ned de 25kg men ikke minst at du har klart å holde dem vekke i årene som har gått også:D

Hmmmm. ... takk.... Ja - det verste er å holde vekta etterpå..... kjedelig og tungt mange ganger! :-)

Skriv en ny kommentar