Ro og fred!


Alle ønsker vi oss vel ro og fred? Kanskje ønsker du også noen ganger å stikke hodet i sanda og forsvinne litt?

Vi har nok alle våre behov for bare å være - mer eller mindre, og på den ene eller andre måten!

For meg fungerer det best når jeg kan være ute i stillheten........

Hva funker best for deg?

26 kommentarer

Der så det deilig ut å være ja...stresser litt om dagen..så trenger en dag på et slikt sted snart:))..men i helga flytter yngste sønn i ny leilighet..så blir vel å hjelpe til litt der :))

Det så nydelig ut:) Jeg forsvinner gjerne der:) Det er deilig å komme seg ut noen ganger også for en som ikke er like flink som deg til å komme seg ut:)hehe.. Jeg kan ikke komme på en ting jeg, som jeg bruker å gjøre når jeg vil være litt i fred... Hjernen min har ikke klart å venne seg til vintertiden, så jeg føler meg helt sløv her jeg sitter:) Ønsker deg uansett en nydelig kveld:)

Får håpe du får roligere dager snart <3

Hehe...... det er godt ute! og ikke lett å koble ut alltid heller.... fin kveld til deg ! :-)

Veldig mye ro i de høstbildene! Jeg sier ja takk til begge deler, - både tid i fred og ro og tid sammen med andre! Ellers har jeg nok merket at behovet for å kunne trekke seg tilbake har blitt større med årene! :)

Du tar bare så flotte og herlige bilder, altså:D Jeg elsker å koble av i naturen+ikke minst får det frem kreativiteten i meg også - naturen kan brukes til alt:) Jeg kobler av både ute for meg selv med hund men også i godt selskap med nære venner/familie <3

Tusen takk for det :-) trekke seg tilbake er nok meg.....

Å så koselig sagt ! Tusen takk. ....... :-)

jeg har alltid søkt til fjellet når eg treng tid til bare meg selv ,det begynte jeg med som tennåring :) herlige bilder fra deg

Liker meg veldig godt ute i stillheten jeg også..Og noe så magisk som en kanotur kan jeg nesten ikke tenke meg.. Prøvd en gang, DET var koselig <3

Det er deilig å være ute i naturen synes jeg også :-) Nydelige bilder :D

Så flott! deilig...... Tusen takk!

Ja, det er så deilig med stillhet! Kanotur er bare herlig.... :-)

Da er vi to! :-) og tusen takk;-)

Tusen takk for det :-) koselig :-)

Akkurat dette. Dette funker best for meg. Ute i naturen - bare være - lytte - høre stillheten - sanse - nyte alt det flotte <3

Det er godt og være ute i naturen.

Hmmmm. ... Da er vi møe like! :-) god morgen, forresten!

Så absolutt! :-) :-)

Jeg elsker å ha det stille rundt meg. Det er vel derfor jeg trives såpass godt der jeg nå bor. Langt ute på landet hvor en hører vinden, fuglene og alle andre dyr. Og ikke så mye blier og ståk.

Det er jo helt perfekt! Selvom jeg bor nær byen, så er liker jeg best å høre vinden og fuglene, og føle på stillheten! :-)

Bare det å se bildene dine, så kjenner jeg ro. Ja, naturen gir meg hvile!!! :) Selv om jeg går så svetten siler, nyter jeg det med både kropp og sjel!

Tusen takk for koselig kommentar :-) det varmer..... viktig å nyte! :-)

Skriv en ny kommentar