Hvor er alle skogens dyr?

Hvor er alle skogens dyr? Vi er på tur hele, lange dager..... jeg klarer til og med å tie stille i ny og ne.... men trur du vi ser noen flere dyr av den grunn?

Niks...... kuer er av de største dyra vi møter.....

Mange katter - noen villere enn andre..... men, det er ikke bra nok vel?

En svermer - joda, den er "vill", men ikke så veldig spennende å møte......

Noen ender på stranda - herr og fru - men..... vil se noe villere!

Vi vil se elg, hjort og rådyr  - ørn, tiur og orrfugl - rev og hare....... hmmm - hvordan skal vi få til det? Vi gir oss ikke..... flere turer og nye muligheter følger.... så får vi nøye oss med kuer sålenge!

Ha en spennende tirsdag - om du vil da!

16 kommentarer

Skal en tur over skogen i dag, så da blir det spennende om det dukker opp no vilt da. Ofte både storfugl og elg eller rådyr, men det er mest i skumringa så det er vel litt feil tidspunkt midt på dagen.

gtdua: god tur og kos deg masse! klem:-)

Vi ser endel ørn og andre fugler på vår ferd. På søndag hørte vi hjorten, men det gjorde tydeligvis jegerne også, for en stund senere hørte vi skudd. Rådyr, ekorn og rev har vi faktisk bare sett i hagen vår. Der er de stadig på besøk. Kanskje en må overnatte ute og være musestille om en vil se de?

venkesstrikk: moro å se dyr.... har jo sett
orrfugl under leik i våres, da fikk jeg masse bilder!... og ser jo noe rådyr iallfall.... men får lite bilder da! :-)

skogens ville dyr er ikke gode å komme over,i grålysningen er den beste tiden og da må en virkelig liste seg innpå hi hi,men en rev burde dukke opp i dann og vann,men fine dyr har du no kommet over alikavell,snart er det skjelden å se kyr også tenker eg

fruensvilje: hihi.... takk for koselig kommentar! klem til deg <3

dvergpinschere i mitt hjerte

Ja det lurer jeg på også...ikke godt å se skogens dyr! De gjemmer seg godt..særlig nå når det er jakt..hihih. Godt å høre det er flere som "jakter" etter disse flotte ville dyrene våre..Det er jo min drøm..og få et flott bilde av blandt annet elgen! Lykke til!! Ha en god dag!

dvergpinchere: da har vi samme drøm.... lykke til du også! klemmer <3

Kyr er søte da. Selv ser jeg litt villere dyr nesten hver dag.

Rådyr, elg, gaupe, rev, grevling, hare, mår, ugle etc. Jeg kjører på jobb rundt 0500 og da er det alltid dyr på vandring.

Lykke til i "jakten".

sonja: hihi.... må nok stå opp tidligere..... moro å se noe! klem <3

Det er jakttid og da holder i hvertfal dyren seg hos oss vel inne i krattskogen. Men i det det mørkner kommer de mer fram igjen. Grytidlig og veldig sent er den beste tiden. Lykke til! :)

natheless: ut på eksprettisjon må vi..... klem <3

Vi har samme problemet :-D Vi kjørte forbi og SÅ både elg og rådyr på vei til Sverige for to uker siden, men det er jo umulig å stoppe BILEN :-D Så det ble ikke bilder, bare på netthinna :-D

frodith: hihi - kjenner problemet..... knurr..... men vi får det nok til en gang! <3 klem

Vær nå forsiktige så dere ikke får en kule i ræven , er vel noen som går rundt og veiver med våpen i skog og mark om dagen...

Jeg håper dere får se og ta bilder av ørn og tiur....

maikensnattblogg: hihi.... ja, vi er forsiktige! klem <3

Skriv en ny kommentar