Helga flagra avsted.....!

Nå tenker jeg du er kjempespent??? Ja, på hvordan det gikk på markedet....! Vel..... salget gikk mye bedre søndag enn lørdag....!
Men du kan si det sånn at overskuddet vårt tilsvarer nøyaktig 5 wiener for en tier på CircleK! Men det var topp uansett altså.....! Ingen depping...

Nok om det - helga har flagra avsted som en vilter sommerfugl......! 

En vakker blåvinge, veldig sky og urolig! Tenk at den satt stille nok til at jeg rakk å knipse.. ...

Og en like vakker gullvinge... enda mer flagrende enn den blå slektningen.....!

Jeg blir jammen aldri lei av sommerfugler!

Nyt den nye uka med alle sine nye muligheter!

18 kommentarer

Høres ut som en kjempefin helg :) ha en fin og god uke <3

hverdagslivetivollen: Tusen takk skal du ha - ja den var kjempefin :-)

Åhh så fine bilder. Synd salget gikk såpass dårlig, men hovedsaken er vel å ha det koselig.

Siv Svanem: Å tusen takk, Siv! Ja, det var synd - men vi nikosa oss :-)

Uansett spennende selv om salget ikke sto til forventningene dine :) Flotte sommerfuglbilder du har tatt der :)

Laila MA: Hehe - hadde ikke så store forventninger heldigvis, og det var møe moro! Tusen takk :-)

greit å ikke deppe og dere fikk solgt noe og sitter ikke igjen med underskudd,og hvem hvet kanskje noen blir solgt en annen dag :=) hvis ikke har der fine gaver ferdige til jul.

Sommrfugler er vakre,no ser jeg ikke noe særlig av dem her,har sett 1 :)) men har vel ikke sett etter dem heller eg da for det er litt regn hver dag hos oss for tiden :)

fruensvilje: Hihi - nei depping er bare slitsomt! Og det kan tenkes at det blir et salg på meg allerede i morra.... julegaver blir det nok også nå ja! Hmmm... sommerfuglene forsvinner vel snart helt - trist, for de er så flotte! Klem :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

Så bra det ble noe salg! og man kan nok ikke regne med så mye overskudd nei..Sånn er det for alle som starter opp med noe kunstnersisk..men gøy å være i gang! Sommerfugler..herlig! flott bilder!

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det var jo bra! Og et overskudd er et overskudd... hihi... .det er moro ja, det er hovedsaken! Tusen takk!

Så flott at det ble litt salg da, og "salgsboden" så fin ut:-) Nå har du gjort det en gang og da blir det nok lettere å bli med på noe lignende igjen, synes du var modig. Flotte sommerfuglbilder!

Marianne: Tusen takk for det - ja, det var så moro uansett! Takk for at du syns jeg var modig - jeg følte meg nemlig veldig det..... Tusen takk!

Ååå, så koselige bilder , herlige sommerfugler :-) Hvordan får du dem til å sitte stille ? :-D klemmer <3

frodith: Å tusen takk... hihi.... vet ikke - jeg bare gir meg aldri... ligger på magen i grasset ferdig zooma til de kommer på en ny visitt.... klemmer <3

Så fine bilder! <3

Sonja: Tusen takk for det :-)

Ja det viktigste - syns nå jeg, da - er at du faktisk TURTE å komme deg ut av komfortsonen din - og at du kosa deg. Hadde jo selvfølgelig vært moro å tjent litt - men det tar du igjen neste gang ;) <3

Helene: Det er jeg helt enig i - for meg var det det aller viktigste! Og jeg torde... og jeg kosa meg.... helt utrolig deilig! Klemmer <3

Skriv en ny kommentar