Dagens dobbel!


Idag har vi egentlig vært på to forskjellige turer, innbakt i samme tur.....


Først var vi på et sted med mange minner for den ene av oss. Minner om mange skauturer hit, sammen med foreldre (som ikke er lenger) og barn (som nå er voksne for lengst)! Det ble mimring og varme historier etterhvert som vi gikk innover i skauen. En spesielt god opplevelse.


Så dro vi videre til et sted med flott utsikt, og bra med ved til bål. Der var det også en egnet bålplass med steiner rundt! I sekken hadde vi brød med egg og brød med ost..... pølser og lomper... skikkelig tur-meny!

En helmax dag - den tredje i rekken med sol fra skyfri himmel!

26 kommentarer

Det så kjempe deilig ut:) Fantastisk fine bilder:) Skal straks ut å prøve den nye bålpanna mi jeg nå:) Fortsatt fin lørdag til deg:)

Så herlig og ikke minst deilig med tur :D I dag fikk "pasienten" være med på lekeplassen- han har jo ikke beveget seg siden søndag- så da var han fornøyd :) Om litt skal jeg på tur med den store valpen og minihunden :) Da får pasienten bli hjemme og hvile beinet :) Men i dag blir det bare en vanlig gåtur- ingen skogstur eller noe sånt- kanskje i morgen heller :D

Det var det også;-) håper bålpanna fungerer bra.... kanskje du legger ut noen bilder etterhvert? fin ettermiddag til deg! :-)

Det var helt skjønt. ..... kos deg med de firbeinte skjønningene! Fortsatt fin lørdag til deg!

så godt å lese kor dokke koser dokke,og nyter maten ute også,ja hva smaker vel bedre enn det :) herlige bilder

Det er sååå fint ute nå, bare finværet i Oslo også :-) og på landet hvor jeg er nå :-)

Så hyggelig tilbakemelding :-) mat spist ute er aller best..... Tusen takk :-)

Ja det er helt herlig! max heldige med denne "ferien"! :-)

Herlig turdag! Flinke dere er å tenne bål og virkelig bruke og nyte naturen! Men du har vel ikke bloggnavnet din av ingenting heller ,)

Ja, veldig :-) vi nyter, og nei.... bloggnavnet er nok ikke tilfeldig...... :-) :-) :-)

Herlige solfylte turbilder. Og den miniketchupen har jeg også kjøpt :D Synes den var genial :) Og så la jeg merke til den lille gule eggbeholderen. Hvor får man tak i en sånn en mon tro?

Hørtes ut som en veldig hyggelig dag! Håper du får en like fin søndag! :)

Tusen takk for det :-) den lille eggholderen kjøpte jeg på Villmark og fritid i Larvik.... finnes til 2, 6 og 10 egg... så en tilsvarende butikk :-)

Det var det! håper på en flott dag ja! Nyt dagen :-) :-) :-)

Dette ser så koselig ut. Gleder meg til å ta med ungene på skogturer fremover.

Så hyggelig tilbakemelding :-) det blir topp for ungane! :-)

Hørtes fantastisk nydelig ut :).

Flere generasjoner "Ut i friluft" - mennesker (Og dyr). har vært ute i friluft i dag jeg også....for jeg har gått til og fra jobb! (Ca 11 km til sammen, så nå blir jeg sprek,altså! ;) )I dag var det en flott tur - særlig hjem, for da varmet sola i ryggen! :D

Så herlig å gå i dette fine været! sprekt :-):-):-)

Åh, så utrolig koselig! Disse bildene fikk meg til å bestemme meg for hvor min morgentur skal være imorgen med Kingsley, så takk for inspirasjon:D

Så hyggelig da! :-) god morgentur - og tusen takk!

Så koselig!

Det er så godt å komme seg ut. Og spesielt når været er så bra som det har vært nå.

Kjempekos - må være ute! :-)

Skriv en ny kommentar