Om turer i øsende regn!

Tenkte å slå et slag for regnværsturen! Turen du sannsynligvis ikke har så lyst til å være med på......(?)...

For det finnes ofte ingen god, holdbar unnskyldning for å ikke gå ut! Tenk på alt du går glipp av: lukter, vanndråper og motiver.....

Da vi var i Kjærra på søndag, regnet det veldig! Men vi visste om et sted som vi kunne sitte under tak.... et sted vi kunne koke kaffe på gassbrenner'n og kose oss med kaffe, kjeks og sjokolade! Et sted å finne ly for de verste skurene....

Igår kveld bare MÅTTE jeg ut.... må jo ha godt over 10000 skritt om dagen, må vite..... det pøsregnte hele turen, i tre kvarter!
INNLEGGET ER ER IKKE SPONSET, men mine nyinnkjøpte joggesko av merket Reebok Goretex (kjøpt på XXL), holdt jammen tett! Like tørr på beina.... møe fornøyd!

Så - er du overbevist? Klar til å dra på regnværstur? Det er jo så deilig!

Kos deg med dagen - håper du får se ei velfortjent sol!

26 kommentarer

Nydelige du. Flott bilde nr to, helt spesielt

Ha en nydelig dag

tepausen: Tusen takk;-) så hyggelig! klemmer <3

Må få kjøpt regntøy først ;-) Så fine bilder også i regnvær <3 Klemmer <3

frodith: jepp, det er et must! Tusen takk <3 klemmer tilbake <3

Flotte bilder som alltid. Digga virkelig den sneglen.

Takk for skotips også.

Kos deg masse i den deilige sola i dag!

Sonja: Å tusen takk! Så koselig da...... og skoa er max! Kos deg du også - idag er det skjørt-vær på jobb! <3

Du er unik, du gjør regnvær til solskinnshistorie. Artige og flotte bilder.

Du gleder oss hver dag.

TAKK. :-)

bavianen: å tusen takk! så hyggelig:-)

dvergpinschere i mitt hjerte

Så fine bilder! og ja..jeg syns det er helt greit å gå tur i regnvær..men hundene liker ikke..så da blir det ikke lange turen når det høljer ned..men litt sommerdusk regn, det er bare deilig! også finnes det så mange vakre dråper!! Så ja, jeg liker å være ute, uansett vær! og bare jeg kan skifte å bli tørr etterpå!

dvergpinchere: Tusen takk for det! hmmm. . nei hunder er velykket så glad i regn... <3

Det er koselig å gå i regnet hvis det er duskregn og midlt! Og som du sier, det lukter så friskt og godt når det regner! Romantisk å sitte under et tak og lage seg varm mat! Det trenger ikke være dyr restaurant og masse staffasje støtt! Herlig bilde av Den Regnkledde! ;)

karidansen: ja, ikke sant! jo enklere jo bedre...... og tusen takk:-) <3

Hei du skjønne Margrethe :-) Så flott bilde av deg i rød regnjakke!!!! Ja det er bare å kle på seg og komme seg utendørs :-D

Dere hadde en lun plass der dere kunne koke kaffe og spise noe godt ja :-) det er koselig å være ute i regnveret. Det er bare tiltaket som stopper :-)

Nyt tirsdagen :-)

etdiktomdagen: hehe- hei du! Tusen takk:-) viktig å finne på noe uansett vær.... klem!

herlige bilder ,dere er virkelig flinke ) jeg har gått mye tur i regnvær,men ikke så veldig ofte på fjellet i regnvær ) i går fikk vi vasket treplattingen i regnvær,))

fruensvilje: Tusen takk for det! klem <3

"Det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær" er det ikke det de sier!?

Herlig å komme seg på tur, uansett! <3 Klem til deg.

magiskliv: det er jammen riktig! klem tilbake <3

Regnvær er ikke det som frister mest å gå ut i, men det er deilig når man først har fått regntøyet på. I jobben min er vi ute uansett vær, så da velger jeg bort litt turer i regn når jeg kommer hjem. Egentlig litt dumt så jeg får prøve å bli flinkere. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær - sa reklamen i "gamle dager" (på -80 tallet en gang), og deg er i grunnen sant. Men kamera og regn er jeg ikke så glad i - liker ikke at det blir vått. Kanskje jeg må finne frem et gammelt kamera som tåler vann, for det har jeg en eller annen plass :-)

margarites: er jo enig, men det er jo så deilig bare man kommer ut.... kamera har det vel best med regntrekk! en paraply eller noe gjør susen.... <3klem

Ååå så gossin du er :-D

Regnet har sin sjarm, men jeg holder meg helst inne når det regner. Derimot så elsker jeg å høre på regnet når jeg sitter trygt inne :))

emzik: hehe - tusen takk:-) en må kose seg slik er liker <3

Nydelige bilder!!! Ser ut som dagen din har vært tipp topp!

missmommy: Tusen takk for det! Det var den <3

Skriv en ny kommentar