Ferietur - dag 7!

Gårsdagen var enda en "heldiggris-dag" i høgger-bil....!

Vi begynte dagen med å ta en tur ned til Leknes havn! Dette er den havna i Nord-Norge med flest cruiseskip-anløp pr. år - hele 70 stk. Igår lå det bare ett skip inne - "Norwegian Jade" med plass til 2500 passasjerer.

Så gikk turen igjen til Uttakleiv! Det var nemlig observert sandsvaler i området - de var klare til å fotograferes! I mellomtida gikk frøkna tur på den gamle veien som var i bruk fram til tunnelen kom i 1998. Veien er smal, bratt og ikke bilvennlig........ passer best som vandrerute.....!

Idag var det høyvann... blått og grønt, klart vann fra storhavet!

Så tok vi turen til Lofotr Museum. Vikingmuseum bygget opp rundt funn på stedet på 1980-tallet! Utstilling og omvisning i langhuset som er bygget etter funnene! Spennende, og guiden var helt rå på å fortelle med innlevelse!

Vi avsluttet dagen med å ta en tur til Unstad strand! Kjent både nasjonalt og internasjonalt som Europas nordligste surfe-paradis! Som du ser var det mange som lå ute i vannet og ventet på bølger.....!

Gårsdagens fakta:
Vi lar oss ikke stoppe av å kjøre lånt bil!
Gjestfriheten kjenner ingen grenser her oppe - den ene har lagt ut vannslange for at vi skal kunne hente vann..... den andre har lagt ut skjøteledning så vi kan lade telefoner og kameraer! Så veldig snilt!

Dette blir en spennende "reparasjon-av-bil-dag"! Vi krysser fingre......

20 kommentarer

Det høres ut som en kjempefin ferie.

Siv Svanem: Ja, det er det virkelig <3

dvergpinschere i mitt hjerte

Håper inderlig dere får reparert bilen og kommer dere videre..selv om alle er gjestfrie, er det litt godt å komme seg i orden vil jeg tro... Flotte bilder! og missuner deg virkelig turen! Ha en god ny dag!

dvergpinschere i mitt hjerte: hmmm - det gikk ikke veien - men i morra skal det komme en ny del, og bilen skal bli i orden! Tusen takk - ja, det er en flott tur!

Så flott at dere får ei sånn positiv erfaring med nord-Norge..både med ok vær og med folket her oppe =) Ha en flottersfin dag, og masse-masse lykke til med bilreparasjonen <3

Helene: Ja, det er hyggelig - du kan være bare såå stolt av landsdelen din! Bilrepen gikk ikke så bra, men i morra skal det komme en ny del fra Oslo, og da..... :-)

Herlig :D Ingen tvil om at vi var å gikk i fotsporene til hverandre i går :D Men hvem som lagde sporene og hvem som kom etter aner jeg ikke :D Kos dere videre.. og håper det går greit med bilen :)

dedicat: Tusen takk - ja her følger vi etter hverandre..... Du har nok kanskje vært der før, så da følger vi vel deg..... En dag til å vente på bilen, men ved godt mot! :-)

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Så flott det er i Nord-Norge:) Koselige naturbilder:)

Tone Brynjulfsen Tuvnes: Ja, her er det vakkert! Tusen takk :-)

Utrolig flott sted ser det ut til... :)) Håper det ordner seg med egen bil snart... :))))

annebe: Det er flott her! I morra skal bilen være klar igjen... får vi håpe.... <3

Herlig med reisebrev fra vakre nord - Norge ♥ Ønsker dere en strålende dag og lykke til med bilen.. <3

Mange klemmer til heldiggrisen.. hihi :-D

Rriittaa: Å så koselig at du sier det - tusen takk! Bilen er ikke frisk før i morra, men.... hihi - klemmer tilbake fra heldiggrisen <3

å, så herlig å lese. Lofoten er skjønt. Liker det museumet godt på Borg. Skal fortsette å lese mer om turen din nå. Har nok godt glipp av noen dager.

fjellgeitbundingen: Å så koselig at du liker det! Museet var virkelig flott - helt spesielt. Så flott at du følger med videre. Dette er rene dagboka for meg.... <3

Lofottur er alltid spennende. Kanskje du finner noe fint jeg ikke så også? Er nemlig ikke ferdig med Lofoten jeg :)

fjellgeitbundingen: Ja, dette er spennende! Det er jo mulig.. ... blir vel aldri ferdig med dette flotte stedet? Klem <3

Så koselige folk. Men det er de der oppe.

Nydelig natur! <3

sonja: veldig . .. flott er det :-)

Skriv en ny kommentar