Mat på bål

Når man er på skautur, er det mye god mat man kan lage på/ved bålet:

Vi har selvfølgelig pølser – stekt på selvspikket pølse-pinne av bjørk…. der er vel de flestes favoritt!

Min favoritt er ribbe (se på bildet……..) – kjøpt ferdigstekt på butikken – varmet ved siden av bålet! Mmmmmm……..

Så har vi brødskiver med smør og gulost – smaker nydelig litt svidd i kantene. ….. En kompis anbefaler julekake med brunost, helt supert med lun smak.

Så er det pinnebrød, f.eks. etter denne oppskriften: (til 4 porsjoner) 4 dl hvetemel, 1/2 ts salt,  2 ts sukker, 2 ts bakepulver, 5 ss smør og 1 1/2 dl vann eller melk. Blandes, eltes og legges i en brødpose. 

Så er det sikkert mye annet fancy som kan lages, men det skal jo være litt enkelt også……. Vi er jo på tur…….

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg