På fredag lagde jeg deigen….. og i går bakte jeg Finske pinner!
Viktig å la deigen – og meg – hvile et døgn, hihi…!
Her er de ferdigstekt og ligger til avkjøling!
Også denne oppskriften er arva etter mamma! Jeg liker disse pinnene veldig godt – de smaker rett og slett smørgrøt med kanel og sukker på!
Så – nå har jeg to slag….. og lurer faktisk på ett til! Jeg får se neste helg – kanskje får jeg ånden over meg…..!
💛
18 kommentarer
Så flink du er da, så gode ut..Kanskje jeg skal lage disse en dag! Liker du dem, så liker nok jeg dem..
Klem..
Hihi, ikke sant – jeg kan hvis jeg vil! Disse vil du like, ja – garantert! Klem <3
Med sukker og kanel på, det hørtes godt ut 🙂 Lurt med litt hvile både for deg og deig 😀 Ha-ha
Mm – det er kjempegodt 🙂 Hahaha, alle de(i)g-er må hvile….. 🙂
disse høres gode ut :=) bare å kose seg med dem
De er kjempegode syns jeg…! Jeg koser meg <3
Å, så godt det ser ut. Den oppskrifta tar jeg vare på, så kanskje jeg tester dem 😉❤️
De er rågode – du bør absolutt teste dem! Raske å bake også 🙂 klem
Dette var nytt for meg, aldri hørt om Finske pinner. Men de fikk jeg lyst å lage, men må bytte ut til glutenfritt. Men vet du hvorfor det bare skal være eggeplomme i ?
Så gøy da! Håper du prøver! Ver ikke hvorfor det bare er eggeplomme, jeg har igrunn flere oppskrifter med bare det…😘
Kanskje så enkelt for at de skulle bruke eggehvitene til å pensle kakene med. Men pensler du de før eller etter steiking?
Ja, det kan hende det. Pensler før steking, da henger “pynten” bedre på! 😘
Masser av husmorpoeng der. 👍
Bra jobba.
Tuuusen takk <3 klem
Disse fikk jeg lyst til å prøve meg på, og oppskriften er notert. Takk for at du deler 🥰
Så bra, det burde du, de er kjempegode <3
Jeg håper å få lage litt julebakst jeg også:)
Det får du nok til 😘