Annerledes-dagen!

En helt annerledes 17.mai er over! En folketom feiring…..! Stiene i Bøkeskogen pleier å være fulle av festkledde, men….!

Men flaggene vaiet og bunaden var på! Dagen blei på alle måter flott, selvom det blei litt for lite korpsmusikk, litt for få treff på folk en bare ser på 17.mai……!

Stemningsskaperne hadde nok en tøff og litt ensom jobb…..!

Været var vakkert tross en sur vind! Nasjonaldagen ble feiret og vi vendte for noen timer ryggen til koronaspøkelset – på god avstand fra alle!

Hverdagen er tilbake – grip den! ❤

14 kommentarer
  1. Ja, dette var virkelig annerledesdagen. Men dagen ble uansett hva man gjorde den til, etter gjeldende regler. Leit for alle korpsinger også, som har øvet til denne dagen, og så måtte de ut og spille uten publikum som normalt. Her spilte korpset for alle som kunne høre, og det var jo gledelig 🙂
   Nå er hverdagen tilbake ja, og det er bare å gjøre det beste ut av den også 🙂
   Ha en fin dag, klem ♥

  2. Ja, det var rart, men fint også. Jeg synes alle gjorde sitt for at vi skulle få en trygg og hyggelig dag. For meg ble det et fint minne. Tilbake til denne rare hverdagen nå og en dag av gangen. Klemsiklem i en ny uke!

  3. Var nok stillle i gatene..men vi har uansett dratt ut ved sjøen etter jeg ble syk.. Vakre bilder fra dagen her hos deg..og bra det var oppholdsvær og ikke regn ..Klem <3

  4. Nydelige bilder. Det fra bøkeskogen likte jeg spesielt godt. Men faktisk, sjøl om dagen ble annerledes, så ble den fin. På sin egen, særegen måte. Gratulerer med vel overstått 17. mai <3.

  5. Ja, det ble en annerledes feiring for alle.
   Det var jo artig å se hvor mange som stilte opp i bil-17.mai-toget i distriktet her.
   For meg ble det en dag uten festklær, men en fin tur i skogen isteden. For å feire gutta på skauen. 🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg