Sommerferie – dag 12!

Igår var det på tide å få vaska denne “møkka-briggen”……! Etter å ha susa gjennom landet i masse vær, var det både søle, døde insekter og støv over hele bilen…! Den blei ganske så hvit igjen etter en grundig vask!

Et kafé-besøk var en bra premie etter vaske-sjauen! Det blei Sliperiet….. som er et tidligere industribygg:

“Sliperiet ble oppført i 1875 som lokaler for Fritzøe Tresliperi. Bygningen er ombygget og modernisert en rekke ganger, spesielt i forbindelse med overgangen til elektrisk drift. Via tømmerrenner fra Huggeriet kom tømmerstokkene inn til Sliperiet hvor de ble videreforedlet. Driften opphørte i 2000, og Sliperiet ble totalrenovert og tilpasset blant annet Kulturskolen i Larvik og Studio Nille. (Kilde: Fritzøe eiendom)!”

Innmari fint å sitte ute der…. helt perfekt når det endelig blei en skikkelig sommerdag!

Det blei mye solslikking igår! Satt ute og strikka og slappa av…..! Frkutifriluft kan nemlig det også, sånn innimellom…..!

Ny dag, nye muligheter, men det skal regne syyyykt mye idag, så…..!

❤️

8 kommentarer
  1. I gen liten jobb å vaske feriehjemmet ditt. 🤗 Godt å høre at det blir noen rolige dager også. Regnet snakker vi ikke om, bare det har vett til å gå over. Her har ferieplaner blitt kansellert unna for unna. Men det går helt greit å være mye hjemme også. Fortsatt god ferie 🤗

   1. Nei, det er en tung jobb – iallfall å vaske utsida… 🙂 må ha noen rolige dager – nedpå med hånda lissom! Regnet får bare holde seg unna altså! Uff kjedelig med ferie-kansellering, men dere får kose dere så mye dere kan likevel! Tusentakk, Jan – god klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg