Ut i det blå……. dag 9!

Så blei det nok en grå dag da…… gårsdagen begynte overskya – gikk over i yr – og endte i striregn!

Etter en liten avstikker på Glasshytta i Vikten, var det Buksnes kirke ved Leknes som sto for tur! En stor og vakker kirke bygd i 1905.

Det var Uttakleiv som var gårsdagens store mål, og utrolig nok var det oppholdsvær ved ankomst…..! Grunnet litt lite skritt tidligere på dagen, var det da bare å hive på seg raske sko og vandre avsted!

Nå er det tunnel gjennom fjellet fra Hauklandstranda til Uttakleiv, men gammelveien rundt fjellet på sjøsida er godt vedlikeholdt, og er en flott vandrevei på 4 kilometer hver vei! Bildet over er fra Hauklandstranda!

Returen inkluderte møte med disse tre, som aldeles ikke enset fotografer….!

Med totalt 15000 skritt på telleren var det beina på bordet…. og så kom striregnet!

Søndagen er såvidt igang….. har jo noen planer for dagen….! De får du høre om i morra! 🌞🌞🌞

16 kommentarer
  1. Veldig artig å følge med i bevegelsene til dere 🙂 Det er bare så synd at det hersens været ikke kan ta til vett. Jeg regner med vi kommer til å farte rundt om i mye av de samme områdene. Eldste sønn og samboer og guttene deres har jo ikke vært noen av de stedene. 🙂 Lykke til videre, hvor nå ferden enn går 😀 Klem 🙂

  2. For noen vakre bilder. Nydelig. Kanskje det var denne stranda jeg har vært på 🙂 Det er så vakkert at jeg blir helt satt ut. Husker at vi måtte ha hele tykke dresser den kvelden. Hvis ikke hadde vi fryst i hjel. Ikke lett å sitt ned på huk å tisse da. Men det gikk 🙂 For det var en sosial kveld og natt med masse drikke og grilling. Arrangement med Huldt og Lillevik for hundre år siden. Sauene var kule da…..Så fine modeller.

   1. Tusen takk, Solveig! Ja, da kan det jo hende det var der du var…… flott sted! Ler når jeg tenker på vinterdress, for rottekaldt uten sol…:-)

  3. For noen strender. Fantastisk. Det er fint, sjøl om været er grått. Flinke som fikk alle de skritta, føler litt på dette – for få skritt gjennom dagen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg