Vinter-utstillingen er klar!

“Tyveri-raidet” er over, og nå er utstillingen klar! Det er et knippe flotte bilder fra fjorten fine bloggvenner. Her kommer bildene:

Det helt spesielle bildet “frosne bobler i isen” tilhører Randi! Hun er så snill og god, en god fotograf og en flottanes kreativ sjel!

Neste ut er Kari! Bildet med de vakreste vinterfarger er tatt ved Hansbakkfjæra (Trondheim)! Kari er en blogger jeg ikke har fulgt så lenge. Hun tar fine bilder og skriver bra!

Dette er Solveigs bidrag! Vakker islagt fjord fra Kråkerøy ved Fredrikstad! Solveig er ei dame som brenner for hørselbloggen, gåskolen, og er full av omsorg og rettferdighet!

Så kommer Mette , med det flotte bildet “snøkrystall”. Mette er ei turjente av de sjeldne! En turkompis er hunden Leia! Mette skriver vakre dikt med viktige budskap, tar nydelige bilder og har et stort og godt hjerte!

Her er Sølvi’s bidrag! Bildet – med de flotteste farger – er tatt i Kvernevik, mot Tanangerbrua! Vi snakker Stavanger-området og ei dame som brenner for byen og omegn! En god ambassadør som flommer over av tips om steder vi må besøke….!

Her ser du Connies flotte “under-snøen”-bilde! Connie er dama som strikker, går turer, lager masse god mat og bor i et vakkert stykke Norge! Hun kan mye om sopp og planter og er alltid god og glad!

Flotte istapper i sola. Fotografen er Ligaya. Ei kreativ dame med et stort hjerte for alle rundt seg!

Heidi er neste utstiller! Det lekre, stille og urørte bildet er tatt i utkanten av Trondheim! Heidi er ei glad jente som tar masse fine naturbilder hjemme i Trondheim og ved huset i Gjengstøa!

Dette stilige iskunst-bildet kommer fra Sonja! Jenta med den trillende latteren og de strikkende armene, den gode omsorgen og stå-på-vilja!

Så vakker nordnorsk vinter kommer fra Jan! Den eneste hanen i kurven, mannen med den gyldne pennen, de gjennomtenkte dikta, alle de varme, morsomme og treffende kommentarene til oss andre!

Dette kule bildet er tatt innafra bilen gjennom stålis på frontruta! Fotografen er Vibeke, som driver Norges største strikkeblogg! Litt ukjent for meg, men en sniktitt viser ei kruttønne av en skribent, med humor og innlevelse. Masse flotte strikkeoppskrifter deles!

Skikkelig fint vinterbilde fra hovedstaden! Fotograf er Vera Lynn! Ei tøff dame fra Oslo som skriver godt om hverdagen sin!

Stilig snøkaos fra Gunn! Glad pensjonist fra Bodø! Ukjent for meg, men med en koselig og fin blogg!

Et is-kunstverk fra Eva! Dama fra Sandnes som er glad i å være på tur og å kose seg hjemme! Tross mange utfordringer holder hun humøret oppe!

Tusen takk alle sammen – for de flotte bildene og for at dere alltid stiller opp! Dette skulle jo ikke bli noe mer enn en utstilling, men…… så fikk jeg en ide da……! Derfor trenger jeg alles adresser….. fint om dere kan sende den til meg på mail [email protected]……. så får dere følge med i postkassa etterhvert! 😘😘

29 kommentarer
  1. Hei og god morgen!

   Så herlig utstilling med noen nye bloggere også… Vakre ord deler du i din beskrivelse av oss alle <3
   Tusen takk Margrethe 😀

   Flotte bidrag alle som en her!

   klem

   1. God morgen, Mette <3 Ja, her er det mye flott – og det har i tillegg kommet et til. (eget innlegg)! Det er jo sånn jeg oppfatter dere da….. gode er dere! Stor klem <3

  2. For en flott utstilling. Så mange vakre og spesielle bilder. Jeg som elsker foto…Så er dette “mat” altså!
   Nydelige ord til alle sammen også! Ble helt satt ut jeg. Tusen takk! Jeg ble rørt….Tenk å våkne til dette en lørdag i februar og ute er det 14 kuldegrader. Ja, da er det bare å kose seg inne….Stor klem..

   1. Tusen takk, Solveig! Ja, her er det mye lekkert! Jepp – du er også en fotoelsker! Hmmm – ja, følte for å fortelle dere litt om hvordan jeg tenker at dere er…… så koselig at du likte det…! Stor klem – og kos deg! <3

  3. ÅÅååå, jeg fikk ikke vært med jeg Margrethe 🙁 Jeg er en skikkelig dårlig blogger om dagen. Jeg har ikke energi etter arbeidsdagene er over til å blogge lenger. Men jeg tror jeg får litt lettere tider framover en periode nå, så kanskje jeg er litt mer i gang igjen snart 🙂 Håper det, får jeg liker jo å blogge. Kjempefine bilder du hadde fått samlet inn, en skikkelig flott utstilling. MEN…må jammen si det er kaldt her inne 😮 Du må lukke døra, så det ikke siver IS inn dørene 😀 Hi-hi. Ha en feiende flott dag, i kulden <3 Klemmer <3

  4. Herlig utstilling, og innkludert den “attpåklatten” som spratt opp her 😀 Og de fine og flotte kommentarene dine ble jo en vakker prikk over I’en 😀 Tusen takk 🙂 Dette var artig 🙂

  5. Her var det mange flotte vinterbilder, inkludert ekstra utstillinga for seg selv! 🙂 Og et par bloggere jeg ikke har vært innom, så da må jeg stikke innom dem også etterhvert. Koselig med slike utfordringer. Og takk for fine ord! God lørdag til deg. Klem 🙂 <3

  6. Takk for at du brukte bildet med min kjære som bruker snøfreseren. Det har heldigvis sluttet å lave ned snø. Det er nesten blå himmel og – 1 grad.

  7. Når vi ikke fysisk kan gå på utstilling var dette en veldig godt alternativ 😊 Veldig mange flotte bidrag som beskriver vinteren i vårt langstrakte land 🥰

  8. Så mange flotte bilder, og ikke minst fine ord om hver enkelt. Jeg ser du oppfatter de fleste som jeg også har gjort 🙂 Kjekt det 😀
   Og et knallfint initiativ. En vinterutstilling passet bra. Denne vinteren har jeg også hatt stor glede av 🙂
   Jeg skal sende deg adressen min 🙂
   God vinterklem til deg ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg